banner

Raffles Singapore 5*

Първият хотел от веригата Raffles в света!
€526
Направете запитванеи ние ще се свържем с Вас!

Raffles Singapore 5* 

https://www.raffles.com/singapore/

Raffles Hotel е луксозен хотел в британски колониален стил в Сингапур. Създаден е от арменски хотелиери, братята Саркис, през 1887 г. Хотелът е кръстен на британския държавник сър Томас Стамфорд Рафълс, основателят на съвременния Сингапур.

В наскоро реставрирания Raffles Singapore можете да се насладите на очарователната атмосфера на Raffles и легендарното обслужване и да се насладите на новооткрити барове, ресторанти, дворове и социални зони; пространства, предназначени да превърнат Raffles в място за срещи, прекарване на времето, пазаруване и празнуване! 

Хотелът е посрещнал безброй легендарни имена назад във времето си. Писатели, филмови звезди, високопоставени лица, журналисти... Всички те са намерили  вдъхновение и уют тук. Сред многото това са Ръдиард Киплинг, Елизабет Тейлър, Съмърсет Моъм, Ава Гарднър и Ноел Кауърд. 

Сложно вплетени в хотела са буйни тропически градини. Заемайки повече от една четвърт от цялото имение, те осигуряват успокояващ контраст на градската суматоха. Не е необичайно да чуете възхитителните мелодии на пеене на птици отвъд верандите и шумоленето на палмови листа на ветреца. Вие се намирате в оазис на изключително спокойствие. Добре дошли в Raffles Сингапур!

Цена от: 526 евро на човек 

Цените са в евро на човек в двойна стая при настанени двама за една нощувка със закуска.

Цените подлежат на потвърждение. При налични промоции цените могат да бъдат по-ниски. Можем да предложим различни типове настаняване и база изхранване. Травел Мания Плюс съдейства с изготвянето на цялостен пакет с хотелско настаняване, трансфери и самолетни билети, влючително бизнес класа.
 
За повече информация, моля свържете се с нас на тел. 0885667400, по имейл info@travelmania.bg, Facebook или Instagram.