banner

Краби

Краби е известен със своите красиви гледки и плажове - тук ще можете да наблюдавате най-фотогеничните залези, а най-подобаващо можете да им се насладите от ресторантите и баровете на плажа. Кораловите рифове в Краби са едни от най-запазените в света, което ги прави идеални за гмуркане и изследване на подводния свят - ще имате възможност да видите подводни пещери и екзотични морски видове. Краби съчетава най-доброто от Тайланд - красиви плажове с бял пясък, национални паркове, тропическа джунгла и над 200 острова в близост до крайбрежието.  

Така любимия Тайланд вече е достъпен и ни чака с отворени врати! 

Условия за влизане в странате:

Относно Ковид 19- всеки пътник може да влиза със сертификат за ваксина (да имат пълна ваксинация и да са изминали 14 дни от последната доза) или ПСР тест направен до 72 часа преди заминаване! Няма изисквания за задължителна карантина! 

Виза- при пристигане на летище в Тайланд! За нея ще са необходими валиден международен паспорт (6 месеца валидност от датата на връщане).

Визата важи за 15 дни, като задължително трябва да имате резервация за билет за връщане! 

От кралство Тайланд изискват туристите да имат налични минимално - пътуващ сам човек 10 000 тайландски бата, а при семейство 20 000 тайландски бата. 

Таксата за виза на място е 2000 тайландски бата! 

Не се колебайте да се свържете с нас, за да направим почивката Ви незабравима!