banner

Банкок и о.Пукет, 5* ДЕЛУКС хотели

2 екскурзии, включени в цената!
€3238
Направете запитванеи ние ще се свържем с Вас!

Тайланд, Банкок и о.Пукет, 5* ДЕЛУКС хотели! Включени 2 екскурзии!

Период на пътуване: 01.11.2023-31.10.2024

13 дни/10 нощувки

Цена от: 3238 евро

 

Ден 1
Излитане от летище София за полет до Банкок, с прекачване в Истанбул, Москва, Доха или др.

Ден 2
Пристигане на следващия ден сутринта в Банкок. Свободно време за почивка и разглеждане на града. Нощувка в хотел Shangri-La Bangkok 5+* http://www.shangri-la.com/bangkok/shangrila/ или подобен. Възможност за допълнителни вечерни екскурзии: вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма (60-90 евро на човек в зависимост от кораба); посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря 80 евро или без вечеря 70 евро) и др.
Нощувка.

Ден 3
Закуска в хотела. Полудневна индивидуална екскурзия, включена в цената - "Храмовете на Банкок и Кралския дворец". Разглеждат се 3 от най-необичайните будистки храмове в Банкок: „Ват Тримар“ – тук се намира Златния Буда (изработен от 5 ½ тона солидно злато) - “Ват По“, най-големият храм във Банкок, тук се намира колосалния Полегнал Буда. „Великия Кралски Дворец” е един от най-прекрасните символи на Сиамския съд. Бил е резиденция на кралете на Тайланд. Тук ще разгледате различни дворци, използвани по различни поводи: Дворецът за погребения, Приенмата, Тронната зала, Кралската стая за гости и храмът „Ват Пра Кео” и най-свещеното изображение на Буда в Тайланд - „Смарагдовия Буда”, изваян от един единствен кристал изумруд.
Нощувка.

Ден 4
Закуска в хотела. Свободно време в Банкок. Възможност за допълнителни екскурзии.
Нощувка.

 • Аютая с круиз и обяд –  110 евро с присъединяаване към група

Аютая е старата столица на Тайланд. Ще се запознаете с историческото и архитектурно наследство на Аютая. Турът започва от летния дворец Bang Pa-In и храма руините от 14-и и 16-ти век. След това ще се качите на луксозен круиз White Orchid за двупосочно пътуване до Банкок. Великолепен обяд на бюфет и завладяваща природа по бреговете на река Чао Прая. Едно незабравимо преживяване.

 • Плаващият пазар и Sampran ELEPHANT GROUND & ZOO - 88 евро индивидуален тур

Екскурзията включва разглеждане на най-известния плаващ пазар на 110 км от Банкок, както и посещение на Sampran ELEPHANT GROUND & ZOO с интересни шоу програми със слонове, крокодили и др.

Ден 5
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Банкок за вътрешен полет Банкок - о. Пукет. Трансфер от летище Пукет до хотел Banyan Tree Phuket 5+* http://www.banyantree.com/en/ap-thailand-phuket-resort/ или подобен. Свободно време.
Нощувка.

Ден 6
Закуска в хотела. Целодневна екскурзия с обяд до известните острови Пи Пи, включена в цената. Ще се насладите на варовиковите скални образувания на остров Пи Пи. Ще посетите залива Maya Bay, където е сниман филма "Плажът", свободно време за шнорхелинг и плуване в кристално чистата вода в един от най-хубавите заливи.
Нощувка.

Ден 7 - Ден 12
Закуска в хотела. Възможност за допълнителни екскурзии.

 • Посещение на залива Панг Нга с обяд – 90 евро, присъединяване към група

Предстои ви плаване с кораб между стотици варовикови острови, после кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще видите красотите на тропическата природа, както и невероятния остров „Джеймз Бонд”, поникнал като гъба от водата. Колкото и да сте подготвени за това, тук реалността надминава човешкото въображение. Традиционен тайски обяд в Паяни Вилидж, местно село построено в морето.

Ден 12
Закуска в хотела. Трансфер от хотела до летище Пукет за полет до София с прекачване в Банкок и Истанбул.

Ден 13
Пристигане на летище София.

Пакетна цена на човек в двойна стая стандарт:

Период/База изхранванеЗакуски в Пукет и Банкок
01.11-23.12.2023г. 3505 евро
09.01-06.04.2024г.4365 евро 
07.04-31.10.2024г.3238 евро 

* Отстъпки от хотелското настаняване за ранни записвания - за повече информация, моля свържете се с нас! 

* Цените не важат за официални празници! 


Цената е в евро на човек в двойна стая и включва:

 • самолетен билет София - Банкок - Пукет - София
 • вътрешен полет Банкок - Пукет
 • всички летищни такси
 • частни трансфери летище – хотел – летище в Банкок
 • частни трансфери летище – хотел – летище на Пукет
 • индивидуална полудневна екскурзия до "Храмовете на Банкок и Кралския дворец" на англисйки език
 • целодневна екскурзия до островите Пи Пи с включен обяд на английски език
 • медицинска застраховка

Цената не включва:

 • допълнителни екскурзии в Банкок или Пукет по желание
 • виза за Тайланд - издава се на място при пристигане! 

Програмата е индивидуална, не е обвързана с минимален брой участници. Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки, за пътуване в бизнес класа, за настаняване в единична стая, или за пътуване с деца. Не е предвиден водач от страна на туроператора. Цената е формирана в най-ниските цени на самолетните билети и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати и към момента на резервиране.
При наличието на промоционални цени на самолетните билети пакетната цена може да бъде и по-ниска.

За повече информация, моля свържете се с нас на тел. 0885667400, на имейл info@travelmania.bg, facebook TravelMania+ или инстраграм.